1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582984 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1955998

Sv: Apropå nånting...
kallea71: det hörs ju som att det är ganska nervöst i AIK-ledet också, blir ni tvångsnergraderade till div.1 om ni inte går upp nu?

Sen tror jag du har rätt, ska ni gå upp så ska ni göra det mot oss. Däremot tror jag inte en sekund på att botten i SHL är närmare toppen av HA än på länge. Det är bara psykologi nu, om Timrå toppar formen inför kvalet så kommer inte AIK eller något annat allsvenskt lag att vinna den matchserien. Blir det nervöst i Timrå har ni säkert lika stor chans som vi hade mot KHK. Men det är skillnad på att slå flippmackor mot Tingsryd än att göra det mot Färjestad i SHL.

Där jag dock TROR att det blivit ett glapp, det är mellan lag 1-11 och lag 12-14 i SHL. Det är sån skillnad gällande vilka spelare man har råd att köpa in och Timrå/Mora måste trolla med knäna för att få ihop ett konkurrenskraftigt lag. Om ni eller något annat lag i HA går upp i år så kommer dom lagen att få känna på samma sak. Man åker inte ner till Scandinavium och vinner med 0-4 längre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hockeyoraklet: Det tror jag inte alls,det brukar lösa sig. AIK har varit i den där situationen typ vart 3e år eller så. Vi har till skillnad från dom flesta andra utanför 08 ingen hemkomun som stödjer oss ekonomiskt. Vi är härdade iofs också.Alltid kommer det någon in AIK hjälte och lastar in pengarna som behövs för stunden. Men visst är våra återkommande ekonomiska problem störande och problematiska.Vi slår ur underläge som sagt eftersom vi får klara oss själva utan kommunens stöd. Aja..vi får slut ut er helt enkelt och begrava det där helt och hållet. :) . Angående det sportsliga. Jag har lite svårt att se er toppa formen efter en hel säsong som shls strykgäng. Det är inte bara att trycka på en knapp efter en hel säsong som förlorare.Vi var som sagt i era skor själva för ett par år sen. Det är lätt att tro att ens meriterade spelare i slutändan fixar det hela,det gjorde dom flesta AIKare då också. Men dom,liksom så många andra bottengängs inhyrda legoknektar,vek ner sig,hade inte nerverna heller. Eller hjärtat. Det slutade med fiasko och och degradering då. Nu måste vi göra samma sak mot er som hände mot oss då..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
pricka formtopp till kval..
få tbax skadade spelare=
inte de minsta orolig....
Kommentera