1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582742 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1955996

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Det är inte så stor skillnad mot botten av shl gentemot toppen av hockeyallsvenskan. Ibland ingen alls,eller negativ å shllagens vägnar. I år kanske mindre än på länge? Vi får se.Vi ska givetvis inte ta lätt på Timrå,om vi nu tar oss till den serien,men Timrå känns ändå,om vi som sagt når dit,som rätt lag att möta i det här läget. Ni har varit den solklara bottenkandidaten i shl och klara för negativ kval sedan ett bra tag. Vi har varit i er situation tidigare. Vi var året vi åkte ur ett bottenlag i elitserien men hade på pappret mycket bättre spelare än dom allsvenska lagen vi mötte. Ändå sket det sig. Det var nerverna och för dåliga vinnarskallar. Vi vet hur nervöst detta är för lagen ovanför. Vi var där också.Det kommer krävas nerver av stål av era spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kallea71: det hörs ju som att det är ganska nervöst i AIK-ledet också, blir ni tvångsnergraderade till div.1 om ni inte går upp nu?

Sen tror jag du har rätt, ska ni gå upp så ska ni göra det mot oss. Däremot tror jag inte en sekund på att botten i SHL är närmare toppen av HA än på länge. Det är bara psykologi nu, om Timrå toppar formen inför kvalet så kommer inte AIK eller något annat allsvenskt lag att vinna den matchserien. Blir det nervöst i Timrå har ni säkert lika stor chans som vi hade mot KHK. Men det är skillnad på att slå flippmackor mot Tingsryd än att göra det mot Färjestad i SHL.

Där jag dock TROR att det blivit ett glapp, det är mellan lag 1-11 och lag 12-14 i SHL. Det är sån skillnad gällande vilka spelare man har råd att köpa in och Timrå/Mora måste trolla med knäna för att få ihop ett konkurrenskraftigt lag. Om ni eller något annat lag i HA går upp i år så kommer dom lagen att få känna på samma sak. Man åker inte ner till Scandinavium och vinner med 0-4 längre.
Kommentera