1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581155 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1957025

Sv: Apropå nånting...
Tikkare: Stackars stackars AIK. Det första hockeylaget i hockeyhistorien som fått en felaktigt dömd utvisning mot sig. Nu förväntar jag mig samma kränkta ramaskri från alla "hockeyexperter" när vi och alla andra "småklubbar" råkar ut för liknande
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Jag brukar kalla zebrorna blinda möss när jag tycker att dom dömmer galet!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Solklar femma. Han går in med inställningen att tackla honom i ryggen, sedan snubblar han till.
Solklar femma, är folk blinda?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Länkar video om man vill se situationen istället för att läsa alla jävla artiklar. Blir så less att AB ska skriva massa text om det istället för att bara visa händelsen. Jag håller med om att det inte borde varit matchstraff men jag gör hellre den bedömningen själv än att lita blint på Wennerholms gnälltext.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad:

Fattar inte kritiken mot domarna, tyckte dom var ärliga och förklarade bra i TV-studion efter matchen hur dom agerande och varför. Nä, skärpning Sanny o co.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Ja det blev ett våldsamt pådrag mot domarkåren efter den matchen. Har själv inte sett incidenten, har hört att den har varit tveksam. Men det är väl många sådana incidenter på en säsong/i ett slutspel, så varför det skriks så högt just nu är märkligt. Samtidigt brukar mediaprofiler som Sanny Lindström och andra som "varit med" hålla domarna högt och säga att de inte ska hängas ut, så varför görs det fortfarande? Nog för att lite kritik mot ett domslut är okej, men det här är ett totalt ramaskri mot domarteamet.
Kommentera