1150x200-x1KZdWv1.jpg

Timrå IK

516621 inlägg · 6206 ämnen

Inlägg #1960684

Sv: Apropå nånting...
SMÅLAND: AIK har varit riktigt uddlösa(oförmåga att göra mål) sedan första matchen mot Oskarshamn där det var åt andra hållet och allt gick in. Jag kan lova att Timrå kommer ta vara på chanserna på ett helt annat sätt och Oskarshamn har inte mött ett lag av Timrås klass. Alla räds Oskarshamns defensiv men går den ens att jämföra med tex Luleås som vi kunnat dyrka upp?

Jag ser fina bilder framför mig hur Wedda kör 8:or i anfallszon och Laxen maler fast pucken, Hållander kommer också vara sådär lagomt jobbig i forecheckan, Gallo kommer köra som en bålgeting, Ohlsson kommer få mer utrymme för sin speed, Palmberg kommer ges mer tid och utrymme att snipa in mål, Jalle kommer proppa allt o alla som en frenetiskt brunstig tjur, Kinnvall kommer också han få mer tid och utrymme att fortsätta smacka in mål från blå, Rifalk vem är det? Säger bara Brattström "the livs levande Kinamur". Som sagt jag har bra feeling och lagdel för lagdel är Timrå starkare. 👊💪

Måste också ge en stor fet eloge till 20 talet supportrar som tagit sig och sjungt fram grabbarna på träningen idag. Sånt kan jag lova peppar laget inför framtiden och visar att vi står med dom.
+23
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Har ju dessutom Glömt Törna som är en av våra poängstarkaste, plus Både Olofsson och
J.P och Collberg som kan bli riktiga Jokrar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Stolt över våra grabbar idag som tog sig tid och åkte på träningen. Mäktigt är bara förnamnet, håret reser sig på armarna. Måste vara otroligt roligt för spelarna att känna det stödet.
+9
Kommentera