1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582069 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1961926

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
The great one: Freddan är ingen matchcoach, tycker det defenitivt är bevisat nu. Kollade lite på Timråpoddens livestream efter matchen igår. Hamrin sa han fick allergi när han såg hur Freddan ställt upp laget med kedjeformationerna. Madsen är och kommer aldrig bli en spelare för förstakedjan, hur mycket en del vill dividera hans roll som center mellan 2 spetsspelare. Wedda skall ha 2 lagkamrater som har offensiva skills. Jag skulle kunna tänka mig Wedda, Olofsson och Laxen. Skit samma att man är klena i egen zon, det är i offensiva situationer man skall trycka in dom. Gör en renodlad defensiv kedja med Boyce, Madsen och nån mer.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Intervju med Piispanen i Oskarshamns-tidningen Barometern:
Var det skillnad att möta ett SHL-lag jämfört med allsvenskt motstånd?
– Faktiskt inte. Det enda var att deras backar var väldigt tydliga med att de alltid skickade pucken i rundeln, det ser man inte så ofta i allsvenskan. Men nu vet vi det.
Hur tungt är det mentalt att tappa segern med 13 sekunder kvar och sedan förlora i sudden?
– Jag ser det inte på det sättet. Jag ser det som att vi byggde självförtroende, visade att vi är lika bra som Timrå. Man såg på deras sätt att jubla efter målen hur stressade de är, hur viktigt det här är för dem. Vi känner att vi bara ska köra och att vi kan njuta av situationen, säger Arsi Piispanen.
– Jag tycker att vi var värda att vinna första matchen och nu ska de komma till Be-Ge Hockey Center. Nu tror de att de har vunnit det här, men det är bäst av fyra som gäller.
Ni spelade över 80 minuter i går och reser hela dagen i dag – orkar ni?
– Jadå, vi orkar. Desto längre matchen gick, desto mer kontroll fick vi.
Låst ämne