1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582085 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1963815

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Rytter: Är det inte dags att du byter ditt nick från "Rytter" till "Bitter"? Förstår att det sved när ditt favorit-hat-lag överraskande seglade upp till en finare division medans ni fortfarande klafsar runt i HA (jag hade känt detsamma om det omvända hänt!) men nu är ju sässen slut för er, ägna dig åt silly-säsongen på ert eget forum istället.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Spanarn:

Tror du missat det jag skrivit tidigare. Önskar er absolut inte ur shl, vill gärna ha er där istället för ett lag söderifrån när/om vi går upp. Du kan ju kolla historiken innan denna serien startade vad som skrevs då.

Förra året mot khk höll jag på er och bettade 1000:- på Timrå vinst i avgörande matchen, gav bra pengar i sjunde matchen.

Har dessutom spel på Timrå i denna serie så jag tror ni grejar det komfortabelt i slutändan.

Så detta handlar inte om hatlag, du ska veta att det finns klubbar jag stör mig på bra mycket mer än Timrå.

Sedan är det klart att man imponeras över iko i dessa matcher och njuter lite när vissa av er trodde ni skulle blåsa de av banan i 4 raka. Svårt att inte bli imponerad av ett lag med låg budget som satt ihop ett eget spel som är mycket attraktivare än ert spelsätt och dessutom är de som står för underhållningen och driver spelet i matcherna. Skulle jag bara se till prestation efter tre matcher så skulle jag nog hålla på iko likt jag höll på er i fjol, men tyvärr vill jag inte ha mer söderlag i serien.

Sedan kommenterar ja gärna idioti som att pantzare medvetet skulle ha siktat in sig på Salomonsson skalle, detta har inget med hatlag eller ej att göra.

Sedan finns det vissa timråiter som hånade oss under och efter serien mot Leksand och nu när vi är i ha och tar minsta chans att gå in och kommentera i vår bok och häckla. Kan erkänna att jag njuter av att se ångesten hos dessa och veta hur dåligt de sover under nätterna nu under kvalet. Oftast är det ju dessa storkäftar som är vekast mentalt. För deras skull hoppas jag det blir 7 matcher och en riktig jävla jobbig resa.

Till er andra timråiter som är normala supportrar som fokuserar på eget lag säger jag som ja sa innan kvalet. Förstår vad ni genomgår och önskar er lycka till och hoppas ni klarar kontraktet.
Låst ämne