1150x200-x1KZdWv1.jpg

Timrå IK

517039 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1964545

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Vad är problemet egentligen? Vi spelar ju bara ungefär lika värdelöst som vi gjort under stora delar av säsongen. Då var ju allt i sin ordning enligt många här, så nu är det väl bara att gilla läget. Vi behöver ju ändå bara vinna 4 matcher i år som det så vackert heter.

För de som insett problemen tidigare är det dock inte så mycket nytt under solen. Vi har en samling av mentalt jävligt sköra spelare som inte vågar vinna matcher. Vad den s k coachen sysslar med ska vi inte tala om.
+6
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Det går inte att skylla detta på nerver/allt att förlora osv. De utövar sitt yrke, då är det inte ok att skämma ut sig som de gjorde idag. Det var så uselt att jag ramlade ur soffan, hamnade i fosterställning och fick frossa. Som det ser ut nu har Nubben lyckats sätta ihop ett lag som är sämre lag än fjolårets och coachningen är just nu bara märklig. Men, 2-2 i matcher och laget har fortfarande möjlighet att ta sig i kragen och komma ur detta med hedern i behåll. Oskarshamn gör det bra men nog f-n ska Timrå kunna ta detta ändå. Kom igen nu Timrå!!!
+2
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Raggaren Putte: Vi är helt och hållet värdelösa i tredje.

Men... Vi har för fan bättre chans att ta platsen i SHL idag än efter Karlskronas tredje vinst förra året. Jag ger mig aldrig. Låt NHK koka på tisdag. Vi behöver BARA vinna de återstående hemmamatcherna!!
+7
Låst ämne