1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580619 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1965690

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
En reflektion jag har är hur pass viktigt det är för oss att göra första målet. Vi kan spela mer avslappnat, och framförallt behöver vi inte matcha toppspelarna lika hårt direkt. Wedda gör sin kanske bästa match i kvalet och är nere på 17 min speltid istället för uppemot 22-23. Hampus (som såg lite skakig ut idag igen även fast tredje var bättre) låg på 23 min istället för 28.
Detta i sin tur innebär att man kan rulla lite mer normalt på manskapet och att alla är mer inne i tempot.

Ställer mig dock tveksam till att Drugge matchades in i tredje perioden med ställningen 2-1 (han spelade total 2,5 min...).

Som så många andra vill jag ge en eloge till lill-challe. VIlket jävla hjärta han har!
Blev smått lyrisk när han smällde på Thelin.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
kallekoskinen99: Berglund kommer in med fantastisk energi idag. Räcker väl att säga Thelin för att Berglund gå in i närkamp med varenda centimeter och varenda kilogram. Han är alltid som bäst när det står en AIK:are framför honom.
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Haha Kentääää får inte ihop det riktigt. "Vi måste slå 4 domare och ett bortalag om vi ska vinna i Timrå" Bortalag? Sig själva alltså?
Ang. domarbeslut: "Jag vet inte men vi blir inte förfördelade i alla fall"
Nämen gnäll inte då för FAN! Förfördelad=När man blivit orättvist bedömd. Så gnäll inte om du inte tycker att ni blivit orättvist behandlade. Eller menade du tvärtom?
Inte många rätt hos bönderna
Låst ämne