1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1967765

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Simmalugnt: Modo ligger betydligt bättre till än vad vi gör just nu, Vi kommer tappa Kinnvall,Larsson, Törnqvist, Wedin mfl, vi kommer att värva ett lag som kommer att hamna på den nedre halvan av Hockeyallsvenskan igen och det kommer att ta 5 år innan vi kanske kan kriga om en Shl plats igen.. fyfan vad äckligt förbannad man är!!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Fyfan vad jag inte längtar till nästa säsong, en kass upptaksträff med
Mike, en ännu sämre bevakning på laget, 2400 pers på läkaren i snitt, Möta Tingsryd, Pantern, Kristanstad och sändningar med kommentatorer som är bedrövlig, en kameravinkel, Inga mikrofoner i hallen så man hör bara kommentatorerna, inga kommentarer mellan perioderna, inga inslag, ett lag som kommer i bästa fall hamna i mitten av tabellen.. listan kan göras längre men jag väljer att stanna där för börja koka inombords..

BTW!!! Stort tack till Klacken som har varit helt jävla magisk denna säsong och framförallt RV som är sveriges bästa supportergrupp! utan tvekan!!
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
hockeyärnice: Kommer ALDRIG upp under våran tid på jorden fick en lotto chans sumpa den med att snåla sig ut bra jobbat Nubben Styrelse IDIOTER. Men nu kommer ju publiklagen Hästen Västervik Pantrar Almtuna Tingsryd mfl blir lapp på luckan minst 800. Jävla amatörer fy fan spyr på hur ni miss sköte den här chansen
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
hockeyärnice: Må så vara, men vi behöver inte gifta oss med våra kusiner.
Låst ämne