1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581624 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1968536

Sv: Silly Season 2019-2020
Jag har gjort bedömningen att ungefär 50% av nuvarande trupp potentiellt skulle kunna bli kvar i laget till 19/20 fördelat på lagdelarna så skulle jag vara helt okej med om det såg ut som följande:

Mv

Korvis (NY)

Självklart val.

Backar:

NY - Westerlund/Druggels

kommentar: Jävligt stort frågetecken på Westerlund, lär få SHL anbud. skulle tycka det kändes helt ok med Druggels istället med lite förtroende är han ändå en toppback i H.A och skulle gå in i första eller andra PPt i alla andra lag, men hos den sistnämnda kan dock alla broar redan vara brända, framförallt med nuvarande tränarduo.

Nisse - Ohårdegård

Nisse är det väl inget snack om men lär väl bli hängd härinne för valet av Ohårde, men i kvalet var det bara Nisse som hade bättre siffror bakåt och var faktiskt jävligt stabil.


Carlsson - (NY - Englund J20)

Carlsson gjorde det bra på SHL nivå, vet inte varför han inte fick lira i kvalet garanterat stabil på H.A nivå. Klarar säkerligen att väga upp för en hormonell yngling.

Englund i J20 bör erbjudas kontrakt.



Forwards:

(NY) - (NY) - (NY)

Laxen har ju mer eller mindre gjort det klart att det blir utlandet för honom, annars given i en förstaformation. Utöver honom ser jag inga spelare som kan axla en roll i första. Kommer dock droppa ett namn som hade gett 1 miljard "ogilla" markeringar... Collberg.

(NY) - Jansson - Gallo/Ohlsson

Jansson tror jag mycket på, SHL var nog lite för stort steg för honom, en framträdande roll i H.A kommer göra honom gott.
Vad gäller ytterforward skulle jag inte gråta om någon av dessa blir kvar, båda två är bara detaljer bort från att vara självklara utöver deras "utstickande" kvalitéer. lär dock ha anbud från SHL att ta ställning till.

Boyce - Berglund - Persson/Kaijser

Om Johan Persson bara kunde sluta ha skadebekymmer nån jävla gång så... De andra två är givna.

(NY) - (NY - Samuel Eriksson J20) - Kaijser

Samuel Eriksson bör erbjudas kontrakt, Kaijser likaså.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
TIK-Lund: Utan ha hört ett knyst om det så skulle det faktiskt inte vara helt förbluffande om Frölunda skulle ha slängt åtminstone något getöga på Brattström. De sitter väl bara på Mattsson tills nästa år. Oerhört synd om så blir fallet, men vi får skylla oss själva att vi tog på oss något form av ansvar att få Svedbergs karriär på rätt köl i år. Det är sinnessjukt hur många chanser man kan ge en spelare som helt uppenbart är helt i obalans med laget han spelar i.

Sen är det ju som det är med detta, tillfälligheterna. Tanken var att vi skulle gå upp först i år, med Brattström som försteslips. Istället gick vi upp förra året, när Brattström bara stått typ 15 HA-matcher. Givetvis behövde målvaktssidan stärkas upp, och då träffar vi istället fel och så blir allt fel i slutändan. Om allt gått enligt planen så hade vi suttit med en SHL-plats nu och en planering för nästa säsong med Brattström som etta. Tror jag iaf, utifrån hur snacket gått. För vi behålla pojken så är jag mer eller mindre övertygad om att vi kommer finnas med i SHL-diskussionen redan nästa vår.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
TIK-Lund: inte dumt alls. Hur stor trupp behövs? Torde bli mindre än 18/19? 4 kedjor + 1-2...och 3 backpar + 1-2...?
Låst ämne