1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581310 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1968640

Sv: Silly Season 2019-2020
Sputnik: märkligt tycker i. a. f. jag...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
Nisse på Mon: som sagt vi hade nog haft spännande lag på g näsra säsong. Saxat från Galna Höken.
"och enligt flera av varandra oberoende källor hade Erixon ett färdigt långtidsavtal med Timrå, med en hög lön, som inte längre är aktuellt, efter att klubben åkte ur den högsta serien i måndags."

Erixon jag vet att ditt hjärta bultar för Timrå. Jag vet att detta är ett långskott, men vad skulle du förlora av att ta ett lågavlönat år och ge allt för Timrå skall upp till SHL direkt, sen får du bo hemma och få fet lön i SHL ändå. Misslyckas Timrå så har du knappast tappat marknadsvärde ändå på en säsong. Tycker det låter som en fin utmaning. 😉
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
Det Timrå behöver i detta läget är en tränartrojka som brinner för detta. Om Thelin känner att han försakar för mycket utanför hockeyn, ty det finns ju ett sådant liv också, tycker jag att han gör helt rätt som är ärlig och meddelar klubben om detta. Tanken var ju såklart att laget skulle vara kvar i SHL och detta gav ju Nubben några veckors försprång med assisterande tränarbiten, dock oklart nu såklart om vi haft något utav det iom degraderingen.

Och samma sak med Freddan. Ska han vara huvudtränare här måste han BRINNA för det. Kan tänka mig att den senaste säsongen varit slitsam psykiskt, även om han var inställd på ett tufft år, med alla förluster och att han haft familjen på annan ort. Samtidigt som jag har svårt att klandra honom om han väljer att bryta kontraktet för Modo, även om det är just Modo, och en sportchefsroll. Det är ändå "hans" klubb och de har varit tydliga med att de vill ha en lokal snubbe i rollen för att bygga något. För Freddans del är det nog samtidigt perfekt tid att komma in i Modo också igen, när klubben är ordnad efter de inledande åren i HA osv.

Som sagt. Brinner de inte för uppdraget att ta Timrå tillbaka så har jag svårt och klandra dem om de väljer att avsluta sin tid i klubben nu. Tror också det kan vara bra att börja om på nytt istället för att köra vidare med de som var med och åkte ur.
Låst ämne