1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

518894 inlägg · 6218 ämnen

Inlägg #1968776

Sv: Silly Season 2019-2020
timrasuppi08: Kluven kring Hardegård. Hand upp alla ni som klagade på han i kvalet mot KHK? Minnet är bra men kort ibland. Känslan är att han kom helt fel in i denna säsong i SHL och spelat utan självförtroende. Jag tror absolut han kan komma upp i nivå igen genom att starta upp i HA och få tillbaks självförtroendet mot motstånd han klarar av.
+9
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
Sputnik: gällande Ohardegård så anser åtminstone jag att man behöver inte byta för bytandets skull. Han är helt klart en spelare vi bör behålla nu inför HA. Dr Druggels, Södertrög, JalleJanne å Dinosaurs Rex Molinderus däremot bör inte stå på blå nästa säsong. Möjligen köper jag Molinder som center men inte som back
+3
Kommentera

Sv: Silly Season 2019-2020
Sputnik: Efter att haft några dagar med djup svacka så börjar man iaf få upp näsan över vattenytan. Iår så hade vi ett lag för HA, tränare för HA och framförallt en organisation som på sin höjd höll HAklass. Nu kommer det att ta några år innan vi är där uppe igen, men då kommer vi att vara mycket bättre rustade! Så liite optimism känner åtminstone jag. Oskarshamn kan jag nästan tycka synd om, bygga om hall köpa halvtaskiga spelare. Kämpa och slita och ändå få stryk, precis som vi har gjort den här säsongen! Fast visst var måndagen en riktig skitdag!
+1
Kommentera

Sv: Silly Season 2019-2020
Sputnik: Samtidigt kom ju nästan hela laget hyfsat in i SHL i början, då det var först runt omgång 10 det började rämna. Men mitt största problem med Hardegård är nog inte mest hans bristande förmåga, utan snarare hans bristande omdöme.

Han sprider puckar omkring sig som en tombola och hittar högriskpassningar att slå där de normalt inte ens finns som en valmöjlighet. Hade förväntat mig att den delen av spelet skulle mogna under säsongen, men det har inte blivit bättre. Hans sekvens innan ett av baklängesmålen i lördags var kanske hans all-time low.

Men jag tror att han blir kvar tack vare Nubben och man får väl leva på hoppet att han på något sätt lyckas mogna i sitt spel.
Kommentera

Sv: Silly Season 2019-2020
Sputnik: Vi har inte råd med den säkerhetsrisken. Han kan ju inte ens slå en passning på bladet eller rensa ordentligt i egen zon. Än mindre vinna en sargduell. Åker även skridskor stappligt med breda ben. Han, Molinder och Jalasvaara gled omkring som oljetankers på isen.
+2
Kommentera