1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581116 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1969136

Sv: Silly Season 2019-2020
Raggaren Putte: Kiprosoff hade väl ändå i och för sig gjort en riktigt bra serie. Kan man ju inte riktigt säga om Svedberg. Nu kändes det mer som att man ville till allt pris få igång Svedberg då man vet hans högstanivå. Men Svedberg har varit i mental obalans i princip sen efter inledningen då hela laget hade flow. I detta fall har det varit uppenbart alldeles för länge att Svedberg inte hållt måttet och att Brattström skulle getts chansen på allvar tidigare under säsongen och fått testat på att stå 3 matcher i följd åtminstonde.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
Sputnik: Sen tror jag det bästa är att Freddan går självmant. Nubben kommer nog aldrig kunna sparka en vän igen som han fick göra med Dahlen. Nu skulle jag vilja få hit en tränare som Öndulat nämner i sin blogg, en tränare som kommer och sätter ett spel och taktik som ger en identitet. Man kan ändå vara ärlig och säga att även förra säsongen med Dahlen i spetsen var det ett kontringsspel vi levde på. Jag skulle vilja se en tränare som bygger en totalhockey över hela isen. Lill kenta all over again liksom, vet inte hur mycket vi tjatat om han, men det finns ju en anledning varför. Förhoppningsvis så har inte denna säsong i SHL sabbat självförtroendet på hemmais. För där var vi otroligt bra innan. Även inledningen av SHL innan fölusterna kom och självkänslan dog ut.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
Sputnik: Ja men det är inte den jämförelsen jag menar. Båda dessa målvakter var klasser bättre än årets (sorry Brattström).

Men Kapanen gjorde en av sina absolut bästa matcher nånsin i Timråtröjan och fick som tack för det avsluta sin ikoniska Timråkarriär på bänken för att se "stjärnan" sumpa säsongen. Skit samma det var inte den gamla skiten jag ville dra upp utan bara lyfta det typiska att tränare ofta satsar på "stjärnan" före den som är het och i form.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
Sputnik: det gäller för Nubben att välja rätt vad gäller mvfrågan.. Bratten drar garanterat om Svedberg blir kvar. Svedberg har väl knappast klasar med lag efter sig som suktar...torde få gå ner bra mycket i lön?
Låst ämne