1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583005 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #197006

Sv: Nyförvärv
mika: Det ligger nåt i det du säger. Men till lagets försvar måste sägas att en "magsjuka" och "förkylningsepedemi" har härjat inom laget. Sen har ju vi som tidigare nämnts "Mille" Lind och Kimmo Kapanen på skadelistan samt Christian Sjögren avstängd till och med den 13 februari. Huruvida Sanny Lindström blir avstängd eller ej vet vi inte i dagsläget. På backsidan är jag dock inte orolig. Vi har ju dessutom Mats Hansson vi kan plocka hem med kort varsel före den 31/1 från Sundsvall Hockey. Men det är klart inte skulle jag tacka nej till en rutinerad back som spetsade till kompetensen på truppen i det här läget. Men det som står högst i prioritering på listan är en vass center om nu någon sådan finns tillgänglig på transferlistan. Det återstår väl att se. Jag tror "Nubben" är medveten om detta och håller ögon och öron öppna för vad som kan tänkas dyka upp.

Javisst ser Frölunda och Färjestad ruskigt tunga ut i dagsläget. Dom har breda trupper och kommer precis som Du säger kunna köra hårt i slutspelet utan att "knäa". Dom förutsättningar som finns i FBK och VF finns givetvis inte i Timrå. Utan vi får köra utifrån våra egna förutsättningar och hittills har det ju bevisligen fungerat. Men vi får inte slå oss till ro med detta. Utan måste som sagt vara öppna för förslag och ha en ständig kommunikation om vad som kan tänkas vara det bästa för TIMRÅ IK.

Jag litar helt på "Nubben" och han har bevisat att första året innehöll "barnsjukdomar" men att han nu fått värdefull rutin på jobbet som Sportchef och i år har han lyckats fullt ut. Bara hoppas att han fortsätter på den inslagna vägen och gör ett lika bra framtida jobb.

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera