1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

520781 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #1970260

Sv: Silly Season 2019-2020
Synct: Hur besviken jag än är på Nubben mfl så är jag rätt säker på att det jobbas frenetiskt just nu. Jag tror nog vi kommer ha ett lag som kan utmana i HA men vis av erfarenhet från de senaste årens degraderade lag inkl vi själva 2013 är topp 8 en rimlig förväntning
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
mikenomad: Hoppas innerligt att Nubben hittar en bra tränare som har en helhet, fingertoppskänsla för lagbygget, bygga kedjor etc. Ha en klar tydlig spelide som alla köper fullt ut och gärna en totalhockey a la Kenta. Man blev främst imponerad av hur Håkan Åhlund lyckats pränta in en så enkel och tydlig spelide. Freddan hade inget motdrag alls och det blev så oerhört tydligt att han saknade de taktiska kunskaperna att kunna lirka upp Oskars. Sen de tveksamma matchcoachandet med vilka som fick spela i olika lägen och byggandet av kedjor. Nej Freddan kan inte bli kvar och fattar inte vad Nubben ser i han faktiskt.
+7
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
mikenomad: Från sillytråden på ST tidigare idag.

"Om allt går enligt planen så kommer en artikel med Kent Norberg i morgonbitti, håll utkik då.
Enligt vad jag har hört så finns det ingen spelare att presentera innan dess, men ett antal kontraktsförslag ska vara ute."

Hoppas slakten är färdigt snabbt så vi vet på papper vilka som lämnar och blir kvar. Viktor Hertzberg känns spännande på förhand och vore ett fint tillskott. Producerat fint på HA nivå i ett mediokert Almtuna 2 säsonger i följd nu.

Har inte Hertzberg varit en sväng hos oss förut, tryout eller nått dylikt? Kan inte minnas när var hur bara? 🤔
+1
Låst ämne