1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577864 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1971478

Sv: Silly Season 2019-2020
Sputnik: Precis. Han befinner sig på en plats i sin karriär där det är rimligt att kliva ner i HA och ta ytterligare kliv. Planen ur hans perspektiv var ju att ta det steget den här säsongen genom att gå till oss och få mer speltid än i SAIK, men han var ju uppenbart inte redo för det. Då är det bättre att fortsätta här och få spela i ett förmodat topplag i HA.

Ser man istället på spelare som Larsson och Kinnvall så har de redan tagit de stegen, de har varit ledande spelare såväl i ett topplag i HA och i ett bottenlag i SHL. Man behöver inte blanda in ord som "hjärta" överhuvudtaget, det är väl odelat positivt att de fortsätter att prata positivt om klubben bara. Det ökar chanserna för att våra vägar möts i framtiden när vår plats i hockeyhierarkin och deras karriärer är mer i synk, än att de ska ta ett till HA-år igen bara för att vidimera deras hjärtan för klubben.

Det är ju detta som är Nubbens hela filosofi, att hellre bygga spelare för att ta nästa kliv och sedan önska dem lycka till när de är redo för nästa steg. Det göder vårt positiva kapital och gör dessutom klubben mer attraktiv för spelare som befinner sig i samma fas av karriären som Larsson och Kinnvall gjorde för två år sedan. Hur det än är så kommer det alltid nya spelare, och då gäller det att kunna attrahera spelare med hög potential. Ser man det ur ett rent egoistiskt TIK-perspektiv så ska vi just i nuläget tacka Freddan för att han inte spelade exempelvis Brattström så pass mycket som Bratten förtjänade den här säsongen, då hade vi sannolikt aldrig fått behålla honom nu.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
Knylan: Det enda TIMRÅ är och kommer förbli en farmarklubb åt SHL och övriga ligor och grina det finns inga spelare pengar mm. Rensa för helvete upp och kasta sekten åt HELVET hålla varandra bakom ryggen hela tiden med livstidskontrakt äckligt hur man håller på Ge me fan på förskingringar även förekommet om man inte visar ett fett jävla plus nu och ett jävligt starkt lag till hösten annars är det nog kört med sponsorer och många supportrar går inte och lura orka med allt jävla svammel en gång till
Låst ämne