1150x200-x1KZdWv1.jpg

Timrå IK

517018 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1976136

Sv: Silly Season 2019-2020
Sputnik: Om jag inte räknat helt fel leder "Han-är-klar"-gänget med 3-1 mot "han-är-till-90%-kvar-i-usa"-gänget. Båda sidor (och jag räknar inte in journalister i nått av gängen) uppger sig att ha källor.

Väger man in journalisternas ord också; ja - då är "klar-sägarna" i kraftig majoritet.
Vilken slutsats kan man dra av det här då? Tja, hur det än blir har nån av källorna rätt. Typ.

Kvar är vi som inte vet något; inte vilken fot man ska stå på eller vad som är in eller ut på mössan. Kvar är vi som såååå gärna hoppas att det är sant men likväl inte vågar hoppas på något förrän något är klart. Knappt då heller.

Om jag ska tillåta mig själv att spekulera finns det två saker som jag reagerat på, utan att för den sakens skull luta mer åt nått håll i frågan.

Först; Nubben var ganska tidigt ute och proklamerade topp-5. Därefter har värvningarna - handen på hjärtat - inte osat klass. Spännande och habila värvningar där några kanske sticker ut. Men visste Nubben nånting som ingen annan visste där och då?!
Det andra; alla spelare som skrivit på har sagt nånting i stil med "Timrå har nånting spännande på gång". Hockeyfloskler, sure. Men med tanke på det Nubben sa initialt så känns det inte riktigt som nått som alla som skriver kontrakt säger. Eller?

Om, om, OM det visar sig stämma; Nubben upp till God mode direkt och JD legendstatus. OM det stämmer...
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
Kerstin_k: Jag är nog som dig. Jag väljer att inte tro på det innan jag ser ett eventuellt pressmeddelande.

Med det sagt hörde jag lite om Dahlén för ganska länge sedan känns det som nu men det kändes som en utopi då som nu.
+3
Kommentera