1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581061 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1980792

Sv: Apropå nånting...
Bamse: Du missar hela poängen. Det är inte stort för oss för att vi tror att det är världens bästa spelare. Det är stort för oss för att han väljer OSS.
Det visar på att vi gör nånting rätt när både Lööke och Dahlén återvänder. Men visst pladdra på du om gamla spelare och meriter, det har ni kommit jävligt långt med hittills.

Att du väljer Victor Olofsson som större återkomst är bara konstigt, för det är väl rätt självklart att han skulle vara det? Men om du är helt ärlig med dig själv, om ni spelade i SHL, tror du det är solklart för han att välja er före Frölunda?

Spelare med stort klubbhjärta växer inte på träd men är extremt viktiga, något du borde ha insett efter år av att se legoknäktar göra mediokra insatser för från klubb.

Men sett till hur du tänker så skulle Ladislav Nagy fortfarande vara en större värvning än Dahlén.

Att du inte själv kan inse det jag skriver nu är fan otroligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zambonin: "när både Lööke och Dahlen återvänder"

Nu är inte Lööke direkt i Dahlens skor, jag tror Lööke spelar med oss för att det helt enkelt inte fanns intresse från SHL lag. Och om det nu fanns det är det väl en roll som extragnuggare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zambonin: Lööke? Nu får du ju ändå ge dig...... :P

Om en kille som Victor skulle valt en annan klubb än Modo samtidigt som Svartvadet körde den i botten med nordamerikanska importer så skulle jag inte ha blivit förvånad. Idag skulle jag ha blivit förvånad.
Om du är helt ärlig med dig själv och googlar lite, så vet du att ingen annan svensk klubb haft fler spelare som sagt "Jag skulle aldrig kunna tänka mig att spela för ett annat lag i Sverige än Modo" och jag vet inte hur många säsonger ni gjorde i Elitserien utan en enda spelare med någon som helst anknytning till Medelpad överhuvudtaget, så det där med legoknektar har ni fått lära er också skulle jag tro.

Nej. Nagy skulle absolut inte ha varit en större värvning än Dahlén. Inte på något sätt. Nagy är slovak, ingen egen produkt och har ingen som helst anknytning till Modo Hockey. Att du inte förstår det är fan än mer otroligt.
Kommentera