1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577965 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1980780

Sv: Apropå nånting...
Precis som modomille: skrev. Ingen förringar värdet av Dahléns återkomst. Det är en jättebra spelare som kommer att tillföra jättemycket och antagligen hamna i topp i poängligan om han får vara skadefri. Precis som han gjorde för ett år sedan. Han hade säkerligen legat på typ Emil Pettersson-siffror i SHL också, men det som jag tror att några av mina olycksbröder försöker förklara är att han är en superduper-jätte-massa-mycket-mega-större värvning i era ögon än vad han är i våra och den bifogade bilden bör hjälpa till att förklara det. Vi hade t.ex. betraktat en återkomst av exempelvis Victor Olofsson som betydligt större än er värvning av Dahlén då han både vunnit skytteligan i SHL och visat upp sig lite i NHL.

Dahlén höjer värdet för Hockeyallsvenskan och för derbyna våra lag emellan och det ska bli jätteroligt att vinna över er samtidigt som det ska bli jättefrustrerande att se Dahlén näta på oss, vilken han med största sannolikhet kommer att göra flera gånger, då han i Hockeyallsvenskan lätt är ligans bästa forward.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Bamse: Du missar hela poängen. Det är inte stort för oss för att vi tror att det är världens bästa spelare. Det är stort för oss för att han väljer OSS.
Det visar på att vi gör nånting rätt när både Lööke och Dahlén återvänder. Men visst pladdra på du om gamla spelare och meriter, det har ni kommit jävligt långt med hittills.

Att du väljer Victor Olofsson som större återkomst är bara konstigt, för det är väl rätt självklart att han skulle vara det? Men om du är helt ärlig med dig själv, om ni spelade i SHL, tror du det är solklart för han att välja er före Frölunda?

Spelare med stort klubbhjärta växer inte på träd men är extremt viktiga, något du borde ha insett efter år av att se legoknäktar göra mediokra insatser för från klubb.

Men sett till hur du tänker så skulle Ladislav Nagy fortfarande vara en större värvning än Dahlén.

Att du inte själv kan inse det jag skriver nu är fan otroligt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bamse: Hela grejen med Dahlén är ju att han ännu inte visat upp för den riktigt stora publiken vad vi vet att han kan. Det finns inte en massa fin statistik på internationell nivå att visa upp. Alla såna siffror ligger framför honom och det är det som gör det så fantastiskt. När ni och andra värvar hem killar med siffrorna bakom sig så är det här precis tvärtom. Dahlén är ingen halvmätt, småbekväm återvändare. Men han är heller inget oskrivet, äppelkindat jättelöftekort. Vi här hemma v e t hans kapacitet, som spelare och som en ledarfigur i ett lag han mår bra i. Det är verkligen en superdupermegafantastisk värvning
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bamse: Grejen är den att nr54 gör minst lika mycket nytta på sidan av isen! Poängligor hit eller dit, han lyfter laget med sin inställning. Och sånt ska inte underskattas!
Kommentera