1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577975 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1984842

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Känner igen mig själv i mycket av det han säger. Nu har jag förvisso ADD och inte Adhd, men enkla saker som att ta hand om disken efter maten eller att lyssna klart på viktiga samtal är omöjligt för mig. Oro och ångest har blivit vardag och motivation kommer mest som puffar, intensiv i några dagar men försvinner snabbt igen.

Håller verkligen med om det han säger om att många ser sin diagnos som en superkraft, men för mig som för honom är det mest bara ett problem. Det enda jag kan fokusera på är saker jag verkligen brinner för, tyvärr är mina intressen inget jag kan göra till en karriär. Min enda ljuspunkt i diagnosen är att jag är så kallad högfungerande, och tack gode gud för de för annars hade jag varit nattgäst på den lokala parkbänken vid det här laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: och Jonte ... det behövs mycket mer forskning kring adhd, ptsd, autism etc... och andra psykiska problem samt behandlingar ... dagens kunskap är på för låg nivå och inte holistisk i människosynen ... hoppas ni får hjälpen ni behöver
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Intressant att läsa din text. Sitter i kontorslandskap och det är helt uppenbart att arbetsplatser idag inte är utformade att passa alla. Vissa dagar är det tortyr att sitta och lyssna på all skit när man ska koncentrera sig, inte bara för att de är Lövare :-) Ska nog fan sittstrejka mot Kontorslandskapsförändringarna. Kanske får jag tala inför FN och Påven.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Jag lider av något annat som inte är så kul jag har PTSD efter mina vändor på Balkan o Afghanistan de kom fram när jag gick in i den berömda väggen har varit sjukskriven i fyra år nu o blir inte bättre hur än ja gör hoppas på sjukersättning annars tar jag ut pension till nyår!😈😎😎
Kommentera