1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577964 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1986103

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: Jag skulle gissa på att den handlingskraft du avundar kostar en hel del. Har vi redan glömt bort att vi var minuter ifrån konkurs för bara några år sedan? Man kan med säkerhet anta att pengarna vi fick ifjol gick till att städa upp lite i ekonomin. Är den kortsiktiga framgången viktigare än den långsiktiga? Det tycker inte jag iallafall, jag planerar att gå på matcher med både mina barn och barnbarn, ser gärna att Timrå finns kvar då.

Jag kan hålla med om att förra säsongen var jävligt tråkig, men i slutändan var vi ett stolpskott ifrån att hålla oss kvar trots allt.

Vi kan lita på att styrelsen gör allt dom kan för att tjäna pengar, som vilken annan styrelse som helst, och hur tror ni Timrå IK tjänar pengar? Genom sportslig framgång, det är det som säljer biljetter och det är de som säljer prylar i shoppen.

Kan ni inte lita på nånting annat så lita på de iaf.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Och hur ska sportslig framgång erhållas? Rykten går att det såldes mindre reklam SHLsäsongen än säsongen före. Får man sportslig framgång om man genar i flera säsonger vad gäller försvarsspelare? Får man sportslig framgång om Freddan & co inte "sätter" vare sig försvarsspel eller grundspel på flera säsonger? Får man sportslig framgång om det utan spelarförsäljningar hade blivit förlust under SHLsäsongen? Får man sportslig framgång om man hela tiden jämför med konkurs? Får man sportslig framgång om man går upp i SHL, men sen inte förstärker laget utan skyller på skrivna kontrakt? Får man sportslig framgång när man vill ge ut aktier, men pengarna ska märkas för ungdomsverksamhet, damlag och sociala projekt? Nog så viktigt...OM man är etablerade och inte på väg ur serien. Får man sportslig framgång...
Kommentera