1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581250 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1986767

Sv: Apropå nånting...
Reign in red: Jag tror nog inte tryouten handlade om att se vilken spelare man får. Utan mer som föregående talare, man ville knyta upp honom och se om det fanns några bättre alternativ under sommaren. Nu fanns det inga bättre alternativ och han har inte gjort bort sig, då blev en förlängning naturlig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Tycker inte han lämnat ngt avtryck alls, om jag ska vara ärligt. Men det har ju inte ngn annan gjort heller denna försäsong så..varför inte.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Hade inte vi befunnit oss i det läge just nu med att vara en klubb som ska kunna satsa för att vara ett topplag så hade nog Lindholm sajnats rakt av. Det hade definitivt inte varit omöjligt för honom att landa ett jobb i en, på förhand, svagare HA-klubb heller. Att han istället väljer att gå med på en tryout kan man ju tyda som att han har karaktär och vill framåt, snarare än att bara haffa ett jobb över vintern. Känslan är ganska så god faktiskt. Förväntar mig inga större poängsummor men det känns som att han är användbar på väldigt många sätt.
Kommentera