1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581233 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1989591

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Stor risk att det här blir en storm. Lär bli en del pajkastning åt alla håll... Skadar troligtvis Timrå IK...

Minns när jag själv satt i Timrås styrelse (på den tiden när tidningarna skrev tio helsidor om skjutning med automatvapen mellan olika gäng) då blev det en storm när en timråledare pissade mot en vägg i en gränd bakom en restaurang i Stockholm. Brist på WC. Minst två andra hockeyvärldsstjärnor som gjorde timråprofilen sällskap i kissandet mot väggen. Men en kaxig vakt ledde det ena till det andra. Orättvist som satan. Krishantering är viktigt.

Hoppas Timrå IK har en bra plan för det här caset...

Känns väl sådär just nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Smokey: Av den något kryptiska info som kommit fram så tolkar jag det som föreningen, genom klubbchefens handlande, gjort omoraliska eller ev olagliga affärer av något slag. Antagligen ekonomiskt fördelaktigt för... föreningen..?

Här på HS har det spekulerats 'var tog alla pengar vägen?' efter förra säsongen. Och då har flera antagit att klubbchefen skulle ha försnillat stålar från föreningen och att det skulle delvis kunna vara svar på frågan ovan. Men den här härvan skulle alltså kunna mynna ut i att ekonomiska resultatet kunde ha varit ännu sämre utan fiffel/olagligheter.

Blir något av spekulations-VM över detta. Hoppas allt kommer i dager så fort som möjligt.
Kommentera