1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1992285

Sv: Apropå nånting...
Lite tankar...

Tidigare var man orolig för backsidan vilket jag inte är längre. Tycker att den backuppsättningen ser riktigt spännande ut.
Är mer orolig för forwardssidan nu faktiskt. Enligt mig håller det inte att ha Boyce och Berglund i en 3e kedja om vi ska vara ett topplag i HA och gå för en SHL plats. Dom fungerar att ha i en 4e kedja för att varva in då och då men det blir för tunt framåt att ha en 3e kedja som aldrig någonsin bidrar med något offensivt.

Ställer mig även frågande till Boyce även om man gillar han som person. Hur är hans motivation egentligen? Han ska slita, tackla, åka skridskor och vara allmänt jobbig att möta. Gör han inte det är han totalt meningslös ute på planen. Har inte sätt någonting utav det inledningsvis. När han dessutom sagt ifrån sig allt vad som har med kapten att göra blir jag ännu mer skeptisk. Får känslan att han ta sin plats i laget för tillfället lite för givet.

Nässén tror jag skulle göra mycket nytta för detta lag dock. Skulle han komma in så kan man spela Ohlsson - Nässén - Hartman som 2a kedja och flytta ner Wahlgren till en 3e som jag tycker visat alldeles för lite, känns lite lätt i närkamperna, trodde mer på honom så hoppas han kan lyfta sig lite. Skulle pröva Wahlgren på en kant och flytta upp Jansson som 3e center. Skulle kunna se ut såhär om alla är tillgängliga.

1.Dahlén - Lundin - Lööken
Carlson - westerlund

2.Ohlsson- Nässén - Hartman
Ragnarsson - Lerebäck

3.Fjällström - Jansson- Wahlgren
Hardegård - Carlsson

4.Madsen - Berglund - Kaiser
Nielsen

Utanför: Boyce, lindholm, Söderberg, Lander
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Smetovish: Håller verkligen med Nässén skulle verkligen behövts, frågan om han ens kommer överhuvudtaget. Känns som att man ska börja kolla på ett annat spår, och en André center är verkligen det som behövs in.

Johan Johnsson eller Johannes Salomonson skulle man vilja få in.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Smetovish: Samma här bra idé detta!!👍👏👏
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Smetovish: Ser bra ut, dock tycker jag madsen har varit ganska bra, med tanke att han har fått en undanskymd roll. Skulle nog flytta upp han mot fjällström. Sedan byta Söderberg mot Nielsen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Smetovish: Instämmer till fullo även jag.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Smetovish: Håller med till fullo.
Kommentera