1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581692 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1992992

Sv: Apropå nånting...
Andersson: Hade Nässén inte varit skadad så tror jag vi hade haft 2 starka kedjor nu. Wahlgren har inte övertygat än så länge, men man kanske behöver ge han lite mer tid sen hjärnskakningen. Nässén tror jag kommer kunna bära en andrecenter roll om han ens ansluter nån gång. Kanske skall man då testa att sätta Wahlgren på en kant brevid Nässén och Hartmann. Ner med Ohlsson i en kedja med Madsen och Kaijser så skulle det kunna bli en rejält tung 3:e lina.

Annars hoppas man ju Nubben är på Johan Johnsson om en återkomst, knapp speltid i HV, bänkad vissa matcher tom. Då skulle Johnsson bära en andrakedja som center utan problem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Ohlsson, Madsen och Kaijser låter bra, eller torpeden, kloka gubben och ångvälten. Sedan gillade jag ju vad jag såg av Jansson i slutet av förra säsongen men tyvärr verkar han föra en något undanskymd roll. Inget förtroende från Freddan eller är han inte bättre??? Är det ens nån idé att vänta på Nässén? Han har varit skadad rätt länge nu och det lär ju ta ett bra tag att komma tillbaka när han väl är frisk dessutom. Plus att han är helt obeprövad på denna nivå och vi har inte sett honom i TIK tidigare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Håller med. Första är ju självskriven, andra bör kunna producera lite mer med en klok nässén mellan Wahlgren som förhoppningsvis börjar komma igång och Hartmann som jag tycker varit riktigt bra senaste matcherna.
Kan inte vara kul att möta tredjelinan.. En torped, en ångvält och en dansk orkan
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: I dagens hockey i HA behöver man då en boxplay - kedja som spelar boxplay i alla byten..issofall varför ?
Tänker på Berglunds kedja .
Kommentera