1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580181 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1995044

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Håller med om Westerlund. Sån pondus han lirar med och läser spelet grymt. Förhoppningsvis har han fått mersmak av att få lira mycket och få vinna och dessutom har kul med grabbar i samma ålder. Han vore ett riktigt tungt tapp som sagt.

Något behövs dock göras i andrakedjan som sagt. Får vi ihop en andralina som också dom kan producera så kan vi bli en riktig lagmaskin med 4 fungerande kedjor.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Ni som på allvar jämnför Westerlund med både Hampus Larsson och Kinnwall och håller honom som "chef"? Hampus Larrson är/var "chefen" bland dessa tre, sen vad det kommer till offensiva skills vad gäller Kinnwall och Westerlund så tror jag både statsen och i alla fall min känsla talar sina tydliga språk = klasskillnad. Westerlund skulle ha problem att gå in på 6 backar i alla lag i SHL, det ju just därför han sitter och metar och hoppas på att få en öppning vid en skada eller så. Westerlund är en duktig hockeyspelare javisst, men sansa er.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Med tanke på vilken nivå han håller så är det svårt att riktigt klandra honom för att han hoppas på ett SHL-anbud, även om jag fortfarande har svårt att se vad han skulle kunna hitta som erbjuder samma chans till utveckling som det läge han är i just nu. Det som är synd för hans egen del är ju att han inte har fler poäng på kontot, undra hur många tredjehandsassist han har som lika gärna kunnat vara andrahandsassist om det inte vore för att vi gjort så många PP-mål på samma sätt? Han får lösa den biten med att höja sin skotteffektivitet helt enkelt.
Kommentera