1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1995129

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Vi har verkligen en stark backsida, och tendenserna i spelet visar på att den bara blir bättre.
Jag siar om att det kommer bli mer och mer backmål likt Södrabergs senast. När förstalinan är inne finns det oändligt med yta för försvararna i offensiv zon då fienden alltid ligger med hela laget rätt mot DLL, FredAnte verkar intresserade av att utnyttja detta mer.

Risken finns att det är hjärnskakningen som spökar för Tim.
Är förövrigt helt övertygad om att Dahléns passivitet är direkt kopplad till en rädsla för fler hjärnskakningar, dock har han spelsinne som en übermensch och kan bidra ändå, Wahlgren har det mycket tuffare på den punkten.

Ska Tim prompt spela center i andra så måste vi bryta upp förstakedjan, precis som du är inne på. Däremot ser jag det inte som ett realistiskt alternativ, tycker heller inte Ohlsson som gjort det väldigt bra ska behöva stryka på foten till förmån för Wahlgren.

Nä i min värld får man flytta ut honom som vinge i de lägre formationerna och sedan blir det upp till honom att visa vart i laget han ska spela.
Egentligen tycker jag inte riktigt att Jansson har har förtjänat centerplatsen i 2a mer än Wahlgren men med tanke på att ingen av dem funkar i nuvarande uppställningar så får man experimentera lite. Om inte annat tekar Jansson iallafall bättre.

Vore lägligt att få in Nässén nu
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
TIK-Lund: Håller med. Det absolut mest kristiska nu är att lösa centerpositionen i andra då Wahlgren inte klarar att axla den rollen i dagsläget. Tror att många bitar faller på plats då.
Nässén behöver tillfriskna omedelbart, alternativt får man plocka in någon ny (JJ kanske, men det känns som ett långskott). Är 100% för att köra Jansson som TF andracenter.

På ett annat tema: Hur tror ni att Lundin, Lööke och Dahlén skulle leverera i SHL? Förutsatt att de inte kamperar framför en alldeles för svag backsida
Kommentera