1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581689 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1996812

Sv: Apropå nånting...
Den här intervjun med Ante K gjordes några dagar före säsongsstart. Det hade ju varit intressant att få ta del av de argument som pekar för att utfallet står mer eller mindre i bjärt kontrast till den ursprungliga spelidé/grundspelsidé som fanns. Ni är ju ändå ett gäng som inte ogärna fjärmar er från säsongsinledningens goda resultat och pratar om brister som egentligen varken syns i siffrorna eller blir belysta från tränarhåll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Själv har jag lämnat oron att spelet inte kommer hålla. Vi vinner matcher vi skulle förlorat den magiska säsongen 17/18. Just nu är detta laget ett snäpp upp skulle jag vilja säga.

Min lilla kritik jag har kvar ligger fortfarande i att Wahlgren inte håller och att det måste komma in nått i Centerväg för att lyfta kesjan med Hartmann och Ohlsson. 1 assist och 0 mål på 8 matcher håller inte från Wahlgren i en andrakedja i HA. Nubben har ju sagt att han inväntar status på Nässén innan han börjar kolla på värvning men jag tror och hoppas han är aktiv redan nu. Nässén behöver ju tid att få anpassa sig till laget och HA.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Det kommer att ta tid att sätta.detta det förstår man ju.
Ta tex "att spela hockey som publiken gillar".
Gillar man att laget tar poäng eller gillar man bra spel på isen? Det ena utesluter ju inte det andra iofs.
Att sätta ett backspel går ofta ut över offensiven, det blir lätt lite säckhockey.
Det jag helst skulle vilja se just nu är att laget försöker bjuda till mer.på hemmaplan. Då menar jag kampmässigt, tacklingar, 5-0 seger istället för 2-1 mm...ni förstår.
Jag tror att om laget fortsätter vinna och samtidigt bjuder till lite mer hemma, så kommer publiken öka också.
Kommentera