1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577909 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1996924

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Ja, du ser. Även den bäste kan missa... 😉
Fast ändå lite allvar i ironin: det går inte att idag med säkerhet säga att vi skulle få det ”väldigt tufft” mot er i ett ev kvalspel.
Vi kan ju lika gärna få det JÄVLIGT tufft.
Eller jävligt lätt. Vem vet?
Jovisstja, Lindgren som är anställd på expressen verkar veta... 🤨
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Huge: Eller så är din retorik, om du inte tar ironi till nya nivåer nu, fullständigt befängd. Enfaldig. Med din logik kan vi ju lägga ner all form av analyserande kring vilka som förväntas prestera och inte. Vilket lag som ser ut att ha störst chans till SM-guld och vilka som riskerar åka ur. Lindgren siar utifrån hur Brynäs presterar n u. Inget annat. Och just nu ser Brynäs jävligt kassa ut för att vara ett SHL-lag. DET är fakta. Men med ditt resonemang kan vi lägga ner en stor del av sportjournalistiken. Då är det helt logiskt att säga att IKO har lika stor chans att vinna SM-guld till våren som FBK har. För nåt annat kan vi ju inte veta i dagsläget
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Huge: Får förtydliga lite igen. Jag ville mest påpeka för de i våran bok som tvivlar på att vi kommer kunna hänga på i toppen i HA och vara med i racet för topp 2. Ville då visa hur andra oberoende sett på vårat spel hittils och att det kanske inte varit så bedrövligt som vissa av oss påpekat.
Kommentera