1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581068 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1996931

Sv: Apropå nånting...
Huge: Eller så är din retorik, om du inte tar ironi till nya nivåer nu, fullständigt befängd. Enfaldig. Med din logik kan vi ju lägga ner all form av analyserande kring vilka som förväntas prestera och inte. Vilket lag som ser ut att ha störst chans till SM-guld och vilka som riskerar åka ur. Lindgren siar utifrån hur Brynäs presterar n u. Inget annat. Och just nu ser Brynäs jävligt kassa ut för att vara ett SHL-lag. DET är fakta. Men med ditt resonemang kan vi lägga ner en stor del av sportjournalistiken. Då är det helt logiskt att säga att IKO har lika stor chans att vinna SM-guld till våren som FBK har. För nåt annat kan vi ju inte veta i dagsläget
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Det enda enfaldiga jag kan se är ju exakt det du själv säger: när han siar om Brynäs chanser i mars utifrån hur dom presterar idag.
Nåt mer ointressant som försöker framstå som seriöst får man ju leta efter.
Med samma logik kunde han ju isf lika gärna ha siat utifrån hur vi presterat mot Frölunda, LHC, FBK, Djurgården och Oskarshamn. Det är hälften av våra spelade matcher där vi spelat bra, så varför då sia enbart utifrån de sämsta insatserna och bortse från de bästa, om man nu vill försöka analysera på ett objektivt sätt?
Kommentera