1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581017 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1996940

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Det enda enfaldiga jag kan se är ju exakt det du själv säger: när han siar om Brynäs chanser i mars utifrån hur dom presterar idag.
Nåt mer ointressant som försöker framstå som seriöst får man ju leta efter.
Med samma logik kunde han ju isf lika gärna ha siat utifrån hur vi presterat mot Frölunda, LHC, FBK, Djurgården och Oskarshamn. Det är hälften av våra spelade matcher där vi spelat bra, så varför då sia enbart utifrån de sämsta insatserna och bortse från de bästa, om man nu vill försöka analysera på ett objektivt sätt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Huge: om nu Brynäs hamnar i ett kval i mars får man anta att det inte är (dom hittills få) bättre prestationerna som fört dom dit. Möjligen har man snarare fortsatt att prestera undermåligt i en majoritet av matcherna. Om så är fallet kan man tänka sig att ett dåligt presterande Brynäs, med en hel säsongs bitchslaps i ansiktet, kan få det jobbigt.

Man kan tänka sig att skribenten tycker att Brynäs ser osedvanligt dåliga ut i år. Kanske t o m att dom ser ännu sämre ut än det Brynäs som avslutade fjolårssäsongen med att typ torska allt efter jul. Och så spekulerar han lite. På samma sätt som man kan spekulera kring t ex Rögle och fundera på om dom är allvarliga utmanare till guldet fram i vår, eller om dom bara inlett säsongen osedvanligt starkt.

Men, du har ju rätt i att ingen i oktober kan v e t a vad som händer i mars. Det är ju sport det handlar om. Pucken är platt och allt det där. Brynäs kanske får en lidnersk knäpp, börjar spela propagandahockey och vinner SM-guld efter att ha slagit ut Oskarshamn i fyra raka. Medan Timrå, Björklöven och Modo sjunker som stenar i tabellen och slutar på delad sistaplats.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Huge: Ni har ett SHL-lag som f.n suger rätt kraftigt, där krisstämpeln hänger i luften. Oavsett några hyggliga insatser ligger ni pyrt till. Det ser hela hockey-Sverige utom möjligen du. Utifrån det kan man sia, inget annat. Hur tänkte du då? Det är ju tydligen dig man ska be om V75-raden, det verkar ju vara du som har förmågan att se hur Brynäs spelar i mars
Kommentera