1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581365 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1996948

Sv: Apropå nånting...
Huge: om nu Brynäs hamnar i ett kval i mars får man anta att det inte är (dom hittills få) bättre prestationerna som fört dom dit. Möjligen har man snarare fortsatt att prestera undermåligt i en majoritet av matcherna. Om så är fallet kan man tänka sig att ett dåligt presterande Brynäs, med en hel säsongs bitchslaps i ansiktet, kan få det jobbigt.

Man kan tänka sig att skribenten tycker att Brynäs ser osedvanligt dåliga ut i år. Kanske t o m att dom ser ännu sämre ut än det Brynäs som avslutade fjolårssäsongen med att typ torska allt efter jul. Och så spekulerar han lite. På samma sätt som man kan spekulera kring t ex Rögle och fundera på om dom är allvarliga utmanare till guldet fram i vår, eller om dom bara inlett säsongen osedvanligt starkt.

Men, du har ju rätt i att ingen i oktober kan v e t a vad som händer i mars. Det är ju sport det handlar om. Pucken är platt och allt det där. Brynäs kanske får en lidnersk knäpp, börjar spela propagandahockey och vinner SM-guld efter att ha slagit ut Oskarshamn i fyra raka. Medan Timrå, Björklöven och Modo sjunker som stenar i tabellen och slutar på delad sistaplats.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Precis, DU har iaf fattat min poäng: bedöm isf våra chanser i ett ev kvalspel strax innan KS startar. Det är väl först då och inte idag man kan ge sig på en någotsånär vettig förutsägelse om hur vi kommer att stå oss.
Sen är det nog så att ingen riktigt tror på scenariot du av nån underlig anledning drar fram i slutet av ditt inlägg. Varför skulle en hyggligt sansad bedömare tro på scenarierna att vi slår ut Oskarshamn i en final och/eller att Timrå, Modo och Löven kommer att sjunka som stenar i tabellen?
Låter inte sannolikt.
Tror däremot att vi kommer att klättra i tabellen och iaf ta oss till kvartsfinal, vilket i första hand också varit föreningens mål.
Kommentera