1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580645 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1996992

Sv: Apropå nånting...
Huge: Det är ju DU som missar hela poängen. Ditt senaste inlägg är en enda stor motsägelse. Du skriver å ena sidan att det är poänglöst att i det här skedet sia kring huruvida Brynäs spelar kval till våren el inte och hur det då kan se ut. Fine....men nu handlar ju sport och sportjournalistik till en stor del om det. Att utifrån här och nu-kunskap gissa framtida resultat, i närtid men även på lite sikt.
För du gör ju det själv lite längre ner. Bedömer det som osannolikt att IKO spelar om guldet el att vi slåss i botten av HA till våren. Men att ni förmodligen spelar minst kvartsfinal. Vad baserar du det på? Varför uttalar du dig ens om det? Du vet ju inget om det. Med din logik i beaktande
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Lindgren påstår utifrån hur vi ser ut idag att vi kommer att få det väldigt svårt i ett kvalspel om ett halvår.
En ointressant bedömning eftersom vi idag inte vet hur Brynäs ser ut dagarna innan ett ev kvalspel om ett halvår.
Det är hela min poäng i invändningen mot Lindgrens ointressanta och meningslösa resonemang.
Vi kan i mars se ut som mot Leksand och Örebro och då blir det sannolikt tufft, vi kan även se ut som i våra matcher mot Frölunda och Djurgården och då blir det sannolikt tufft för AS-laget istället.

Samtidigt har jag en tro på att vi kommer att lyfta oss och spela kvartsfinal.

Finns inget motsägande i dessa båda resonemang, vad jag kan se.
Kommentera