1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580608 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1997179

Sv: Apropå nånting...
Clay.2: Timrå har väl kanske inte samma bekymmer? Och modo omplacerade väl bara två redan anställda som nu extraknäcker som tränare utöver sina vanliga jobb?

Tröttsamt det måste vara att hela tiden snegla på vad andra klubbar gör med avundsjuka. Dessutom antar du bara att ingen annan i Timrå IK bidrar på träningar utöver Freddan och Ante K. Kan nästan garantera att våra materialare bidrar med input och hjälper spelarna med självkänslan. Dessutom håller väl materialare #2 i allt som har med fys att göra?

Så mitt svar på frågan "vad gör Timrå" är tillräckligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Exakt men också precis.

Vi har Ante, Freddan, Hirsch, Kicki, Westin, Huss, Nubben i båset en vanlig träning. Sen är säkert Strumpan och läkaren med de flesta träningar. Toby O'Brien brukar komma några gånger per år och nöta skridskor med junisarna och a-laget.

Alla lag har olika träningsupplägg, Timrås sätt att träna kanske inte kräver fler ögon för att ge spelarna den detaljerade feedbacken, utan ser det ändå.

Vårt sätt att träna verkar fungera rätt bra om man tittar på tabellen iaf.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Bekymmer ..en del spelare behöver säkert extra träning på vissa skills ,tror du inte det ?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Behöver inte vara så himla dramatiskt, vi har tagit in folk från organisationen som hjälper till. Som du säger, så kan jag inte tänka mig att det är särskilt ovanligt i andra lag heller.

Det är nuvarande J20 tränare (Sundell) och tidigare J18 tränare (Omark) som bland annat har hjälpt till med kompletterande träning på isen innan det ordinarie träningspasset drar igång. Sen så verkar de assistera på annat vis också.
Kommentera