1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581136 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1998572

Sv: Timrå IK - Kristianstads IK 2019-10-25
kulltorp: Har en fundering. Med tanke på den luddiga speliden vi har som inte alls funkar 5 mot 5. Hur väl klaffar samarbetet mellan Ante och Freddan? Känns som Ante besitter grymt mycket hockey men vi får inte ut det just nu. Freddan som dessutom håller i forwards och är den del som funkar sämst just nu.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Kristianstads IK 2019-10-25
Sputnik: Intressant, jag tycker ju faktiskt att försvarsspelet är ngt som blivit bättre. Medans anfallsspelet, uppspel, passningsspel, mm, är lika dåligt som vanligt.
Ok..PP är grymt men det gissar jag att grabbarna själva tränat fram till största delen..
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Kristianstads IK 2019-10-25
Sputnik: Utan att ha full insyn på våra träningar så tycker jag det verkar finnas en skillnad på Freddans och Min favorit Hellkvist träningar. När man läst ST:s liveblogg på träningar så läser man ofta att Freddan stannar träningar och gormar om tempot men inte går igenom några större detaljer när han inte är nöjd?

När man läst Modos så stannar Hellkvist träningar när han inte är nöjd, samlar spelare och har lite genomgång och pratar förmodligen om detaljerat om hur han vill det skall se ut.

Jag kan ju ha helt fel om våra träningar men att bara stå och gorma utan att gå in på detaljer ger ingenting taktiskt sett på träningar skulle jag våga påstå.

Något måste hända spelmässigt för annars kommer vi rasa till 5:e plats inom kort. Det är en flopp på riktigt med den här truppen. Visst Modo och Björklöven är bra men 3:e platsen kan va nog så viktig.

Den håller jag med Kulltorp, Dahlén måste det också sättas krav på. Annars kan han glömma allt vad NHL heter. Nu tror jag i och för sig inte att Dahlén är så mjuk att han inte kan ta kritik heller, men det kan bli problematiskt om Freddan är rädd för att trampa Dahlén på tårna.
Låst ämne