1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581346 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1999430

Sv: Apropå nånting...
Bilder: Hemmapremiären på VS
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Men tjabba, tjena hallå! Tänkte damma av den här profilen och komma tillbaka från tystnaden! Roligt med ny säsong och nya mål! Roligt också med en på förhand faktiskt rätt förvånande inledning. Hade inte räknat med en tredjeplats så här långt in i serien. Positivt överraskad till det.

Har inte följt matcherna psykotiskt som jag gjorde förra säsongen men intrycken än så länge är att vi har ett powerplay som funkar mer än väl. All heder år Jonte och Albin som burit laget i mångt och mycket.

5 mot 5 måste bli bättre med fler levererande kedjor, försvarsspelet var inför säsongen vår akilleshäl och är fortfarande det. Dock eloge till Söderberg som verkligen rest sig och blivit mer stabil än vad jag någonsin kunnat ana. Förstår dock inte varför man använder sig av 4a backpar när man har Hardegård och Lander i truppen? De för mig är inte mer än extraspelare i nuläget tyvärr, för stor osäkerhet eller bara brist på talang? Nej, kör på tre backpar och använd de övriga två som avlastningar.

PP ser som sagt väldigt fint ut, skulle vilja se Freddan våga snurra lite kedjorna för att hitta rätt dynamik istället för att trampa vatten och hoppas förstafemman ska leverera tre pytsar varje match.

Hade väldigt höga förhoppningar på Bratten som jag vet kan leverera på SHLnivå när det väl behövs. Dock väldigt svag nere i hörnen. Han ska kunna ligga högre än mittenskiktet bland sina kollégor. Hade mått bra av konkurens, Ohre är väl inte skräckinjagande i hasorna.

Nåja, trea efter oktober är inte fy skam. Dock med omänskligt PP och en hel del flax! Bättre 5 mot 5, bratten som rycker upp sig och slipar till försvarsspelet så kan detta båda gott! Vad brukar vi säga? Just ja fan, Forza Timrå för i helvete!
Kommentera