1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

520520 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2002859

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Lägger man ihop saker och ting så kan man inte annat än bli en smula konspiratorisk. Föreningens ofattbara handlingsförlamning under SHL-året som verkar sitta i ff, svågerpolitiken i laguttagningarna och pågående polisutredning kring ekonomiska oegentligheter. Är övertygad om att det sistnämnda döljer betydligt mer än vad som hittills antytts.

Nä för en utomstående framstår Timrå IK inte på långa vägar som en förening som mår bra och har en tydlig målsättning där alla drar åt samma håll
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Ja, visst fan kan det finnas frågor, det blir intressant att se vad polisanmälan utmynnar i. Någon svågerpolitik i laguttagningarna vet jag väl visserligen inte om jag kan hålla med om. Varför då? Tror någon på riktigt att en sån som Lander skulle få en fördel av den anledningen att han är Antes son?

Jag är utomstående också och kan onekligen önska att vi kan ta lite steg nu framöver, först och främst behöver vi lyckas bra med rekryteringen på Jörgens gamla position. Jag förstår överhuvudtaget inte vad du menar med att man inte drar ”åt samma håll”? Som Oskarshamn gör just nu där Håkan Åhlund är skogstokig över deras ’mannen från gatan’-lösning på sportchefsposten? För mig är det sinnebilden av en klubb där det skakar lite, det är inte en klubb som fått en resultatmässig dipp under de senaste 5-6 matcherna.
+3
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: fast målas inte lite väl svart bild upp nu. Om vi mådde så dåligt som klubb och bygger allt på inkompetens och svågerpolitik kan någon då förklara varför Lööke kommer, Westerlund förlänger etc?
+5
Kommentera