1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580477 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2003713

Sv: Apropå nånting...
Tonymontana:
Dahlén - Lundin - Lööke
Ohlsson - Wahlgren - Lindberg
Jansson - Nässén - Hartmann
Lindholm - Madsen - Berglund
Utanför: Kaijser & Boyce.

1:a är gjuten, inget att tillägga.
2:a utifrån att jag tror Freddan inte ger upp på Wahlgren som andracenter och att det kan bli skön dynamik mellan Ohlsson och Lindberg, bra speed på båda och bra storlek på Lindberg. Kan bli snygga kontringsmål.
3:e Jag tycker att Hartmanns främsta egenskap är skottet, och det har inte fått ta plats i kedjan med 72 & 50. Nässén ska vara playmaker med bra spelsinne, Jansson har fina skills och bra öga. Tror att denna kedja tar fram det bästa ur alla 3.
4:e "Best of the rest" Lindholm har imponerat med sitt hårda jobb, Madsen gör sig bra som C stabiliserar bra. Berglund är Berglund. En gnuggarkedja där Berglund kan få lite ytor att hitta ett fint pass för att kanske skapa någon enstaka målchans.

Öppnar upp för tre potientiellt producerande kedjor.

Utanför:
I mina ögon är det just nu den roll som Lindholm fyller som det konkureras om.
Boyce, Boyce, fina Boyce. Har inlett säsongen svagt och kan gott sitta ett par matcher för att hitta formen. 2p på 15 och är sig inte lik.
Kaijser, bra riv och spelar med hjärtat utanpå men här får faktiskt Lindholm gå före.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Efter att ha läst länkad intervju med Lindberg så är jag ännu mer sugen på att se honom i en kedja med SebOh. Kanske i ett boxplay-par med Lindberg som center också? Tanken kittlar efter uttalandet:

” – Jag är en stor ytterforward som kan spela center också och som gillar att åka mycket skridskor, spela fysiskt och ha mycket puck och bidra i det offensiva spelet genom att skapa lägen och försöka få pucken mot mål. Sedan gillar jag att spela boxplay, täcka skott och stå upp för laget, säger han.”
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Tanken som slog en efter ST-artikeln med Lindberg: en kedja med Lindberg - Lundin - Hartmann hade kunnat bli ganska rolig. De känner varandra sedan tidigare och som enhet betraktat så skulle de kunna bli ruskigt tunga. Detta medför då att Lööke och Dahlén får uppdraget att olja in Wahlgren så pass mycket att han forceras in i den produktiva zon han behöver vara i för att göra nytta.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
De märks på onsda och freda om uppehållet gett resultat!
Ja vill slippa hålla upp banderollen " AVGÅ ALLA " på freda i Västervik!!
Kommentera