1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581811 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2004091

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Absolut, men min poäng är att det skulle underlätta för marknadsavdelningen om LAGET på isen visade vilja och kämpaglöd och åtminstone försökte spela ishockey med Timråhjärta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Ännu en dålig insats, kunde slutat illa ikväll med. Men helt ok 3:e och förhoppningsvis får vi lite välbehövligt självförtroende inför Västerviksmatchen. Fortfarande är avsaknaden av spelvägar o snabba omställningar ut ur egen zon akilleshälen. Nässen och Lindberg såg bra ut med tanke på avsaknad av matchtempo. Men ja 3 nödvändiga poäng 👍🏻👍🏻👍🏻
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Ja, jag säger inte mot dig. Jag menar att vi ligger sjukt mycket efter på allt som har med organisationen kring laget på isen, saknar både kompetens, arbetsroller och personal. Sen är det alltid en fördel att ha ett bra lag som spelar ett publikfriande spel, men tar inte klubben vara på det och försöker skapa intäkter utifrån det så ger det varken från eller till.

I bland behöver man berätta det uppenbara för folk för att de ska förstå, på ett positivt sätt alltså. Behöver inte kosta någonting extra, t ex gör en video med Dahlén efter att han har gjort ett mål där han får förklara situationen och ge sina tankar (med någon annan än KÅT som intervjuar). Sprid Timrås gospel, hjärntvätta medelpadningarna att Timrå IK minsann är hjärta, smärta och att här är det fan ingen som ger upp. Lite hype och energi kring klubben räcker långt för att väcka uppmärksamhet och ge fulla hus. Fulla hus = publik = exponeringsyta = företagsintresse = intäkt.

Vem blir inte sugen på att öppna plånboken och hälla ut allt som finns i den, sälja fonder, hus, katt och hund och slänga avkastningen på TIK när det är sån stämning som match 6 mot KHK?
Kommentera