1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2004393

Sv: Apropå nånting...
Klart godkänd insats idag. Man spelar fast sig gång på gång i egen zon, och det är fortsatt trögt i uppspelen. Men, va faen. Man knäcker hovetspöket, och man sprider ut målskyttet på alla femmor. Gillade coachningen också, där såväl Madsen-kedjan som Boys-diton fick flera offensiva byten. Det hade dom gjort sig förtjänta av, med stenhårt jobb och bra driv. Boyce bästa match för säsongen!

Näsan och Lindberg såg intressanta ut, men har så klart en bit kvar formmässigt. Tror nog att båda kommer att kunna lyfta laget. Wahlgren bättre på kanten, men har svårt att färga. Hoppas han kan ta några välbehövliga kliv.
Bakåt är det lite trist med Hardegård, som inte riktigt kommer till sin rätt. Lättstressad, lite velig och slarviga passningar. Tycker att han just nu borde vara 7e back.

Laget har potential, no doubt. Men: man borde gå lite mer back-to-basics. Man vill ha puckinnehav och spela en konstruktiv hockey, men det klickar inte. Skulle hellre se en större tyngdpunkt på stabil defensiv och kontringshockey. Vi har speeden och förmågan att hantera fart för det.
Å andra sidan - det är ok att det inte klickar än, så länge man hänger med i tabellen. Vore dock mysigt om man såg tecken på att hockeysystemet funkar, och inte bara att vi har individuella skills att räddas av.

Hursom, en riktigt trevlig kväll på hovet!
Hockey ä r en underbar sport!
Kommentera