1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2004387

Sv: Apropå nånting...
The great one:
Fast:

Ikväll vinner vi på Hovet och vi gör det klart iom säsongens största seger

Vi har 3 producerande kedjor

Samtliga mål i 5-5

Boyce målar

BERGLUND MÅLAR

Spelet till trots, ovanstående är lite för många trendbrott för att inte en liten gnutta framtidstro skall börja gro. Topp 2 tror jag dock vi kan glömma. Modo och Löven är åt helvete för bra den här säsongen
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Exakt.

Folk här inne måste ju ha drabbats av hybris. Vi vinner borta mot AIK. På hovet. Med 5-1. Och folk gnäller och tycker att det minsann syns att spelarna inte har förtroende för Freddan. För tappar man ut en puck ur offensiv zon har man inget förtroende för tränarn. Slår man en felpassning; inget förtroende för tränarn. Tappa klubban; ja, men det är ju sen gammalt att det beror på att man tappat förtroendet för tränaren. Dessutom släppte Brattström in en puck; solklart att han gjorde det eftersom han har noll förtroende för Freddan. På allvar?! På riktigt?!

Med tanke på hur det sett ut på hovet, mellan AIK och Timrå, sedan Vasatiden är det en smärre jävla bragd att vinna med 5-1. Men det beror nog, när jag tänker efter, på att spelarna tappat förtroendet för Freddan. Annars skulle man väl ha vunnit med minst 27 mål.

Även om Freddan inte är en demontränare och mest troligt aldrig kommer att bli det måste man väl kunna sansa sig? Och ja; han är kanske fel man på fel plats. Men som det är nu är ju allt som sker på isen Freddans fel, oavsett vad som än händer. Och då blir det löjligt. Men man ser väl också lite det man vill se.

Vi vinner borta på hovet med 1-5 och spelet såg bättre ut än innan uppehållet. Jag är nöjd så. I alla fall för stunden. Dessutom är jag faktiskt genuint glad att Boyce hängde en. Det unnar jag honom.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Klart godkänd insats idag. Man spelar fast sig gång på gång i egen zon, och det är fortsatt trögt i uppspelen. Men, va faen. Man knäcker hovetspöket, och man sprider ut målskyttet på alla femmor. Gillade coachningen också, där såväl Madsen-kedjan som Boys-diton fick flera offensiva byten. Det hade dom gjort sig förtjänta av, med stenhårt jobb och bra driv. Boyce bästa match för säsongen!

Näsan och Lindberg såg intressanta ut, men har så klart en bit kvar formmässigt. Tror nog att båda kommer att kunna lyfta laget. Wahlgren bättre på kanten, men har svårt att färga. Hoppas han kan ta några välbehövliga kliv.
Bakåt är det lite trist med Hardegård, som inte riktigt kommer till sin rätt. Lättstressad, lite velig och slarviga passningar. Tycker att han just nu borde vara 7e back.

Laget har potential, no doubt. Men: man borde gå lite mer back-to-basics. Man vill ha puckinnehav och spela en konstruktiv hockey, men det klickar inte. Skulle hellre se en större tyngdpunkt på stabil defensiv och kontringshockey. Vi har speeden och förmågan att hantera fart för det.
Å andra sidan - det är ok att det inte klickar än, så länge man hänger med i tabellen. Vore dock mysigt om man såg tecken på att hockeysystemet funkar, och inte bara att vi har individuella skills att räddas av.

Hursom, en riktigt trevlig kväll på hovet!
Hockey ä r en underbar sport!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Vi blir garanterat Topp 14 i år.😉👍🏼😂
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Tyckte även Nielsen såg rejäl ut. På väg mot fjolårsformen kanske
Kommentera