1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580938 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2004399

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Exakt.

Folk här inne måste ju ha drabbats av hybris. Vi vinner borta mot AIK. På hovet. Med 5-1. Och folk gnäller och tycker att det minsann syns att spelarna inte har förtroende för Freddan. För tappar man ut en puck ur offensiv zon har man inget förtroende för tränarn. Slår man en felpassning; inget förtroende för tränarn. Tappa klubban; ja, men det är ju sen gammalt att det beror på att man tappat förtroendet för tränaren. Dessutom släppte Brattström in en puck; solklart att han gjorde det eftersom han har noll förtroende för Freddan. På allvar?! På riktigt?!

Med tanke på hur det sett ut på hovet, mellan AIK och Timrå, sedan Vasatiden är det en smärre jävla bragd att vinna med 5-1. Men det beror nog, när jag tänker efter, på att spelarna tappat förtroendet för Freddan. Annars skulle man väl ha vunnit med minst 27 mål.

Även om Freddan inte är en demontränare och mest troligt aldrig kommer att bli det måste man väl kunna sansa sig? Och ja; han är kanske fel man på fel plats. Men som det är nu är ju allt som sker på isen Freddans fel, oavsett vad som än händer. Och då blir det löjligt. Men man ser väl också lite det man vill se.

Vi vinner borta på hovet med 1-5 och spelet såg bättre ut än innan uppehållet. Jag är nöjd så. I alla fall för stunden. Dessutom är jag faktiskt genuint glad att Boyce hängde en. Det unnar jag honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k:

Fast under 2,5 perioder såg spelet inte bättre ut än innan uppehållet. Positivt att vi vann men spelmässigt var det inga steg framåt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: naturligtvis är vi glada över seger och tre poäng. Men vi alla önskar och hoppas så innerligt att vi ska få vara med om ett sånt där underbart spännande hockey vår igen med kval till SHL.
Men.....vi ser att vårt spel för närvarande inte kommer att räcka till mot dom bästa lagen. Nu vann vi mot seriens sämsta lag.....bra...men spelet är inte bra. Slarviga passningar och för mycket drällande med pucken i försvars zon.

Det finns ett gammalt ordspråk som säjer att ” den man älskar agar man” , jag älskar mitt Timrå IK och det har jag gjort sen jag såg min första match för 57 år sedan.
Jag tror på en härlig hockey vår, jag tror på mitt Timrå som från och med nu bara kommer att bli bättre och bättre.

Heja Timrå !
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Bra Skrivet!

Nu ska jag skriva ett långt inlägg här på HS. Jag önskar inga gilla. Läs det hellre sakta och noga. Klipp gärna ut det med en stor sax och brodera därefter texten med rödvita korsstygn till en fin bonad som vederbörande kan sätt upp på den madrasserade väggen på hockeypsyks stormavdelning eller annan lämplig plats.

”Marabou”, ”Röd Lotta” och ”Gubben på hörnet” var spännande profiler i Medelpad för länge sedan. Hör med mor och far, eller kanske till och med farmor och morfar, dom vet och kan berätta.

Nu är det nya profiler på gång. ”Grundspelsgubben”, och ”Modano” mfl. är nära hall of fame i denna brokiga skaras krets.

Så över till ishockey. Man kan även välja att se hockeyspelare och ledare ur ett psykologiskt perspektiv.
Kritisera och klanka ner på ett barn som försöker lära sig något i livet. (Lex hockey) och alla som tror på självförtroende och stordåd räcker upp en hand?

1-5 mot AIK på Hovet. Vi som var på efterfesten i går. Vi som sladdad i tabeller MED grundspel. Vi som alltid väljer att lalla på även när vi ligger i toppen, vi måste väl ändå ha lite roligare i livet?

För Er andra! Missa inte premiären på Roy Anderssons film i morgon. Livet kommer att leka likt sånger från andra våningen! Gör han en framtida hockeyrulle? Huvudroll?

Älska TIMRÅ IK!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Jag är glad för 3 härliga poäng.
Kommentera