1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2004409

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Bra Skrivet!

Nu ska jag skriva ett långt inlägg här på HS. Jag önskar inga gilla. Läs det hellre sakta och noga. Klipp gärna ut det med en stor sax och brodera därefter texten med rödvita korsstygn till en fin bonad som vederbörande kan sätt upp på den madrasserade väggen på hockeypsyks stormavdelning eller annan lämplig plats.

”Marabou”, ”Röd Lotta” och ”Gubben på hörnet” var spännande profiler i Medelpad för länge sedan. Hör med mor och far, eller kanske till och med farmor och morfar, dom vet och kan berätta.

Nu är det nya profiler på gång. ”Grundspelsgubben”, och ”Modano” mfl. är nära hall of fame i denna brokiga skaras krets.

Så över till ishockey. Man kan även välja att se hockeyspelare och ledare ur ett psykologiskt perspektiv.
Kritisera och klanka ner på ett barn som försöker lära sig något i livet. (Lex hockey) och alla som tror på självförtroende och stordåd räcker upp en hand?

1-5 mot AIK på Hovet. Vi som var på efterfesten i går. Vi som sladdad i tabeller MED grundspel. Vi som alltid väljer att lalla på även när vi ligger i toppen, vi måste väl ändå ha lite roligare i livet?

För Er andra! Missa inte premiären på Roy Anderssons film i morgon. Livet kommer att leka likt sånger från andra våningen! Gör han en framtida hockeyrulle? Huvudroll?

Älska TIMRÅ IK!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Smokey: Att Timrå vann var riktigt kul för oss och bra för laget , men sedan finns det mycket att klanka på , det var långt ifrån bra spel .
Nu blir det ett laborerarande med fedjorna ett tag och det får vi ta , men att en .. del ...skall se ointresserade ut köper jag inte ..
En svår balans gång hur en del skall behandlas .
Kommentera