1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581320 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2004518

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Jag håller med såklart, hoppas han kan bekämpa sina demoner eller skador. Han har själv sagt att han behöver tid så vi får hoppas att den tiden är inom denna säsong.

Men jag tycker ändå han är en stor anledning till att vi ligger där vi gör, jag tror tex inte lundins pp kedja hade lyckats så bra som de gjorde de inledande matcherna utan honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Linkovich: Han har blivit för stor i sin roll att vara bäst , han vill vara bäst , han vill vara den helylle killen som alla skall tycka om .
Uppskriven av media till kung och då känner han krav att han måste producera i alla lägen , han vill ha roligt och vara sig själv , men så fungerar det inte i ett lag där alla skall bidra med 100% varje match i varje moment på isen , han är inte den som kan tackla , spela hårt , vara obekväm , han är en sniper en bra sniper i rätt omgivning.
Utan honom skulle vara Timrå ett mycket sämre lag .
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jag kan inte låta bli att gå igång på Boyce mål igår. hela laget checkar fram och vinner puck, kort enkelt pass till Boyce, åsså pang.
Klassisk Timrå hockey!!
Kmr ihåg när vi gick upp i SHL 2000, vi skapade nästa själv en ny sorts offensiv hockey med mycket skridskoåkning där man checkade fast motståndarna i anfallszonen och skapade målchanser sen.
Även om spelet ishockey har utvecklats sedan dess, så skulle jag vilja se ngt åt det hållet.
Just nu är vi så långt därifrån man kan komma.
Kommentera