1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

527773 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2010298

Sv: Kristianstads IK - Timrå IK 2019-12-01
Knylan: exakt. Det gäller att klysch-köra "en match i taget" och inte börja stirra på kvalspel redan nu. Vi gör vårt, dom andra gör sitt.
För: är det något vi borde ha lärt oss om den här serien är det att en november-(eller ens februari-)form inte säger ett skit om utfallet när sista matchen spelats. Leksand låg sist innan jul för några säsonger sen men gick upp, AIK såg ut som en SHL-kandidat i fjol men missade två gånger om i kvalet trots serieseger.

Det är en märklig allsvenska i år, med en extrem topp-kvartett (-kvintett snarare, eftersom VIK lite oskönt verkar vilja lägga sig i) som håller ett helt gälet poängsnitt. Frågan är vilka som håller över tid, och vilka som utvecklas mest. Samt vilka skador/värvningar som stökar till det.
Klart är att Timrå hänger med jävligt väl så här långt iaf.
+7
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kristianstads IK - Timrå IK 2019-12-01
Bragd-Birger: Galet sa Bull. Vsås har halvvägs in i serien tagit bäring på hela 96p... SOM FEMTEPLACERAD(ursäkta att jag höjde rösten i förvåning).
Några lag måste rimligtvis gå sämre än vanliga bottenlag för att ekvationen ska gå ut? Kämpa på SSK.
Låst ämne

Sv: Kristianstads IK - Timrå IK 2019-12-01
Någon som vet om Lander är skadad eller tackat nej till Tre kronor av andra skäl? det vore ju grovt tjänstefel och nästan anmälningsbart om inte så är fallet.
Låst ämne