1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

527781 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2010292

Sv: Kristianstads IK - Timrå IK 2019-12-01
Hassan: Och rejäl jinx av mig som satt och myste inför VIK-matchen över att vi frikostigt eventuellt kunde "vila" Madsen då vi hade det så vansinnigt gott ställt på skadefronten. Tre matcher och fem dagar senare så har vi helt plötsligt tre hjärnskakningar på tongivande spelare plus lite övriga skavanker. Det går fort i den här sporten.

Detta kan dock hända alla lag och hur mycket vikt man än vill tillskriva matchveckor som förra veckan så uppstår ju sånt här. Björklöven går på som en bulldozer men det räcker med en rejäl nästäppa på Cannata så kan lika gärna deras försprång vara uppätet innan nästa vecka. För oss som jagande lag gäller det att isolera varje match till att den bara betyder tre poäng i det långa loppet och försöka jobba därefter, därför ska man vara jävligt nöjd med gårdagen. Igår behövde vi fan inget annat än tre poäng och det var precis vad vi lyckades med.
+10
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kristianstads IK - Timrå IK 2019-12-01
Knylan: exakt. Det gäller att klysch-köra "en match i taget" och inte börja stirra på kvalspel redan nu. Vi gör vårt, dom andra gör sitt.
För: är det något vi borde ha lärt oss om den här serien är det att en november-(eller ens februari-)form inte säger ett skit om utfallet när sista matchen spelats. Leksand låg sist innan jul för några säsonger sen men gick upp, AIK såg ut som en SHL-kandidat i fjol men missade två gånger om i kvalet trots serieseger.

Det är en märklig allsvenska i år, med en extrem topp-kvartett (-kvintett snarare, eftersom VIK lite oskönt verkar vilja lägga sig i) som håller ett helt gälet poängsnitt. Frågan är vilka som håller över tid, och vilka som utvecklas mest. Samt vilka skador/värvningar som stökar till det.
Klart är att Timrå hänger med jävligt väl så här långt iaf.
+7
Låst ämne

Sv: Kristianstads IK - Timrå IK 2019-12-01
Knylan: spelar egentligen ingen roll om ett lag ligger tokförst så länge avståndet mellan tvåen och trean inte blir för stort. För oss hade en andra plats nästan varit bättre då vi ändå verkar bättre borta.

Min förhoppning denna säsong är dock att vi gör en Leksand, medans björklöven gör en AIK. Vi får be till Saint George Lucas att allsvenskan, likt star wars, rimmar mellan säsongerna.
Låst ämne