1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

521614 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2010307

Sv: Apropå nånting...
Tikkare: Haha, den minns jag, fast hade glömt att han var tvungen att skjuta 2 gånger, att han fick lite bös under skridskon minns jag. Ett minne från detta VM

En kompis som bodde lite på landet hade en granne som hade köpt FÄRG-TV!!!!!!!!!!!

Jag var 10 år och vi'våldgästade det äldre paret i alla matcher. Sedan var det 'final'(tror det var avgörande match i nån form av gruppspel mot CCCP. Final och då säger mor i färg-tv-huset, näe barn...det passar nog inte att ni kommer då, vi har kalas

Vi gick dit lagom till match, lite obekvämt välkomnande av husmor, men vi knallar in o sätter på TV:N. Vi ser några märkligt mörkklädda män(kostym...) o hör lite Hurra-rop.

efter nån period väller det in gamlingar som också vill se matchen(dom firade gubbens 50årsdag, men hörde TV:N. Så det blev fullt i rummet.

Honken gjorde en kanon-match men CCCP vann
+6
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
puffe: Ett annat stort minne, dock en annan sport. Ser att Bragdbirger finns härinne. Han var en riktig bragd-person. Bragd-guldet och Jerringpriser är ju bara trams numera, men att en sådan stel och kantig person kan föra fram Sverige till Davis Cup-final är en enorm bragd. All heder åt Bragdbirger!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
puffe: 20 min tog det att sälja ut matchen Löven-modo på lördag, där snackar vi hockeyintresse.
Vakna Timrå/Sundsvall
Kommentera