1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580560 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2010677

Sv: HC Vita Hästen - Timrå IK 2019-12-03
fredriko74: lite som det varit hela säsongen, Timrå snubblar sig fram i serien, alla vet att nåt jävla SHL når vi aldrig i år med det här spelet!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: HC Vita Hästen - Timrå IK 2019-12-03
Tikkare: Sant, och skulle vi ändå gå upp så borde vi isåfall tacka nej till platsen med hänvisning till att vi ”spelat dåligt” och ”inte spelat den världskända ’Timråhockey’ som i flera supportrars allt mer gryniga och selektiva minne var ’standard’ för 15 år sedan”.

Nädå, men vi har spelat halva serien och ligger två pinnar från topp två. Jagandes ett BIK som trotsat naturlagarna i 10-15 omgångar nu och som spelar ett spel som jag inbillar mig att många här åtminstone tänker att de skulle älska, men som i grund och botten handlar om att äga väldigt lite puck och att vara dödligt effektiva när lägen ges. Deras highlights är dock jävligt underhållande att titta på, även om prognosen för andra halvan av grundserien ser dyster ut.

Om gårdagen tycker jag inte att man behöver knussla till det så mycket mer än att vi gör en defensivt och effektivitetsmässigt sett stark insats. Hästen sköt på som fan, som förväntat. Men väldigt många skott förblev just ”skottförsök” och sköts utifrån, vi var jävligt konsekventa i de där klyschorna om att ”ligga i skottlinjen” och ”spela efter våra odds”. Längst bak en ruskigt inspirerad och monsterliknande Brattström.

Topplag förblir topplag över tid när man vinner matcher på det sätt vi gjorde igår, det fanns inte direkt svängrum för att ta vägarna förbi Norrköping med en buss utan sidorutor och att försöka skjuta sönder Hästen på deras egen hemmaplan, i den form de är i.

The beat goes on, på fredag måste puckinnehavet upp igen och jag litar ganska blint till att så blir fallet.
Låst ämne