1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577909 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2010690

Sv: HC Vita Hästen - Timrå IK 2019-12-03
Clay.2: Ja verkligen, eller vi kan ju åtminstone försöka lyfta blicken lite. Högre poängsnitt än för två år sedan men en ojämn liga gör att det inte syns i tabellen. Detta är alltså fortfarande med seriens yngsta lag, ett lag som till tre fjärdedelar är helt nysammansatt för den här säsongen efter att vi degraderades så sent som i våras. Trots det ligger vi där vi ligger, trots det finns det många som fullkomligt vägrar att ge de som styr laget någon kredd i större omfattning utan fokuserar hellre på att spy galla på enskilda individer, både här och på andra delar av internet.

Märkligt, men något form av självdestruktivt lynne bland Timråsupportrar vad det verkar. Ofta helt faktaresistent dessutom.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: HC Vita Hästen - Timrå IK 2019-12-03
Knylan: Har också svårt att köpa denna bild av att det måste vara helt perfekt.
Har hållit på med idrott, varit ledare inom idrott och följt idrott under många år och är det något jag lärt mig är det att vara pragmatisk.
En av de viktigast egenskaper ett lag kan ha är att vinna fast man spelar dåligt. Tror Milan vann ett par Scudetto på det viset i början av 90-talet.
Timrå har en del att jobba med om man ska kunna ta sig hela vägen till SHL. Men det avgörs till våren. Det som avgörs nu är vilken möjlighet vi har att tävla om platserna till SHL. Där har vi fortfarande en fantastiskt bra position trots att spelet bitvis inte fungerat speciellt bra.
Bättre spelavstånd i egen zon när vi vinner puck och tydligare rakare pass ur egen zon känns som ett av de viktigaste sakerna att justera.
I anfall behövs mer fart och dynamik i positionerna så att motståndaren inte bara kan stå i slottet och trycka utåt.

Det finns alltid nivåer av dåligt spel, tror både Mora och AIK sågs som mer favoriter än oss att ta sig till SHL. Där går det än så länge sämre än väntat.
Men Även där går det att vända på tåget. Det visade om inte annat Leksand för ett par år sen, som var bäst när man tävlade om SHL platser och inte under oktober/november.
Låst ämne

Sv: HC Vita Hästen - Timrå IK 2019-12-03
Knylan: Du skriver att spy galla över spelare det kallar jag kritik , att kritisera och tycka är allas rätt även här .
Har Timrå förlorat så kritiserar vi .
När man går ifrån matchen ..ut och till parkeringen så hör man missnöjet för alla och alla tycker inte lika och det är helt rätt.
Tränare kritiserar , media detsamma och vi.
Att kritisera Dahlen här är halshuggen, han gör inte kanon matcher jämt och då kan man även kritiserar han för hans spel..mfl ..spelare , dom skulle ha gjort si och så
Vi behöver inte vara med jakare hela högen .ibland ris och ros
Timrå gör det bra och är bra , vinner och förlorar och vi med dem ..och ler och grinar och tänker nästa match vinner dom .
Tror och vet att alla har ett mycket stort Timrå Hjärta här.
Låst ämne

Sv: HC Vita Hästen - Timrå IK 2019-12-03
Knylan: Skulle gissa att det beror på att det tar ett tag att komma ur den misär som varit de senaste 10 åren. Det kryddades med en urusel säsong i SHL och man intalar sig själv att allt ämnat att gå åt helvete istället för att våga hoppas. Annars vet jag inte vart detta fenomen kommer i från.
Låst ämne