1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581449 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2012503

Sv: Apropå nånting...
Alltså utredningar om seriesystem o dyl i all ära men hockeyn har betydligt närmare och konkretare problem än så. Spelschemat. Gäller både SHL och HA, det är ju ett fullskaligt haveri.

Fattar inte att man inte tar tag i detta när alla pratar om hur man ska få publiken till matcherna?Hur jävla svårt ska det vara att sätta sig ner, fokusera på ett upplägg som funkar OCH är attraktivt?!

Att som nu spela 2-3 bortamatcher/hemmamatcher i rad, möta flera lag på kort tid innan man mött vissa andra, kackiga speldagar (läs: fredagkvällar) och sist men inte minst: STÄNDIGT haltande tabell!

Så jävulskt frustrerande och förödande för att hålla intresset uppe!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: inget flow i serien öht. Så fort man börjar komma in i hockeybubblan är det uppehåll sen tar det en 3-4 matcher innan man är tillbaka rent mentalt. Tycker inte HA och SHL ska ta hänsyn till alla jävla landslagsturneringar och allt vad det är.

Inte konstigt att det ser ut som det gör då spelbolagen är dom största sponsorerna. Dom vill ha något att spela på så många dagar i veckan som möjligt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Man kan inte påstå att man är intresserad att se alla lag i serien , en del lag som AIK , Almtuna , Kristianstad ,drar ju inte många än dom trogna .
Det som kan ändra på något är att laget skall spela bättre ändå eller jippon , gratis entre ,
Vi trogna är där all matcher ca 2500 st ..heder åt oss !
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle Liss till Löven alltså..
Kommentera